Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Απάντηση σε αθλιότητες ...



Αγαπητέ κ. Μανουσάκη

Σας έχουμε πει επανειλημένα να μην ασχολείσθε με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Εμείς ούτε πολιτικοί γυρολόγοι είμαστε , ούτε σκεφτόμαστε να καταλήξουμε.Είμαστε η παράταξη που ανακοίνωσε εδώ και περίπου 2 1/2 χρόνια με περισσό θάρρος ότι θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Αγίου Νικολάου στις επόμενες εκλογές , πορευόμενοι σταθερά και ανεξάρτητα (... ξέρουμε ότι για να το χωνέψετε αυτό θα βγάλετε αρκετή χολή , όμως είναι αναυθαίρετο δικαίωμα σας).

Το δημοσίευμα μας ήταν αναδημοσίευση απο άλλη πηγή και συγκεκριμένα απο το Φίμωτρο και το Τρωκτικό , αναφέρετε δε σαφώς το γεγονός του ότι η λίστα αυτή περιέχει τους μισθούς όπως ήταν πριν απο δύο χρόνια. Ομολογούμε ότι την λίστα αυτή δεν την είχαμε δει ποτέ προ διετίας και αναδημοσιεύσαμε την είδηση τώρα που κυκλοφόρησε.

Θα είμασταν ευγνώμονες αν μπορούσες να δείς όλες μας τις αναρτήσεις και τότε θα καταλάβαινες αν εκπροσωπούμε κάτι. Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι αναγκαστικά κρίνεις τα πάντα με τον τρόπο που εσύ σκέπτεσαι και ενεργείς. Αλλωστε απο προπαγάνδα γνωρίζεις πολύ καλά και μάλιστα την τρικομματική προπαγάναδα (εννοούμε κομματικό φερέφωνο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και πρόσφατα ΣΥΡΙΖΑ .... τι διαδρομή θεέ μου !!!) .

Αν εσύ - για άλλη μια φορά - έχεις μετατραπεί σε κομματικό φερέφωνο δεν φταίμε εμείς. Απλά , να προσέχεις γιατί είναι η τρίτη φορά που κάνεις ακριβώς το ίδιο για την χάρη άλλη νύφης αυτή τη φορά. Και αν η πολυγαμία στην Ελλάδα δεον όπως αποφεύγεται , η πολιτική πολυγαμία αποτελεί χαρακτηριστικό σου.

Το μίσος σου για τον επικεφαλή της παράταξης μας σου έχει θολώσει το μυαλό και χάνεις τον έλεγχο. Αυτό μόνο με χειρουργείο διορθώνεται ξέρεις ... και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο κ. Καρατσής θα είναι διαθέσιμος. Για να καταλάβεις το μίσος σου και να ανοίξεις λίγο το πνεύμα σου δες ότι στο ιστολόγιο σου έχεις εικονίδιο και link για απίστευτα ιστολόγια , μερικά εκ των οποίων έχουν μηδενική επισκεψιμότητα , αφαίρεσες όμως της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. Αυτό αγαπητέ λέγεται μικρότητα και άνθρωποι μικροί κάνουν κακό στο κοινωνικό μας σύνολο το οποίο υποφέρει απο άλλα πολύ σοβαρά προβλήματα.

Την καλημέρα μας κ. Μανουσάκη και συνέχισε να ψάχνεις το blog μας για πολιτικά μας ατοπήματα. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να μας αυξάνεις την επισκεψιμότητα.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India