Δήμος Αγίου Νικολάου Κρήτης

Η επιστροφή ...

dsinergasia@gmail.com

Σελίδες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ελεος πιά ... ΕΛΕΟΣ !!!


Παρακολουθούμε με δέος το παραλήρημα του κ. Μανουσάκη ενάντια στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Προφανώς αυτά έμαθε απο την περιφορά του απο παράταξη σε παράταξη με προσωρινή στάση την μεγάλη αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μην ανησυχείς κ. Μανουσάκη θα πάρεις την απάντηση απο εμάς το συντομότερο δυνατόν και μέσω αυτής ελπίζουμε να σταματήσεις τον κίτρινο τύπο και να αφοσιωθείς στα νοσοκομειακά σου καθήκοντα.Αυτά για τα οποία αμοίβεσαι απο το Ελληνικό Δημόσιο και τον Ελληνα φορολογούμενο. Ελεος πια με τις εμμονές σου , έλεος πια με την προσωπική σου κόντρα με τον επικεφαλή της Δημοτικής μας παράταξης τον κ, Καρατσή. Καταλαβαίνουμε να είχες κόντρα με τον ...κ. Ζαχόπουλο για παράδειγμα (βλέπεις ότι απο ψιθύρους ... και τίποτα άλλο η πόλη αυτή!!!),  αλλά με τον κ. Καρατσή γιατί ; Εναν άνθρωπο συνεργάτη σου και έναν άνθρωπο που εσύ προσωπικά γνωρίζεις την προσωπική αγωνία του για να κρατήσει το Νοσοκομείο της πόλης μας ζωντανό , αλλά γνωρίζεις επίσης πολύ καλά την επιστημονική του επάρκεια.

Υπομονή λοιπόν να πάρεις την απάντηση μας , η οποία και θα είναι σκληρή για να καταλάβεις επιτέλους ότι σε αυτήν την πόλη έχουν το δικαίωμα της ομιλίας όλοι και δεν είναι ανάγκη να έχουν θράσος όλοι όσοι έχουν το δικαίωμα της άποψης τους.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India